čtvrtek 4. dubna 2019

Tak to vypadá, když INKLUZE konečně vyklouzne z kolejí kvalitního vzdělávání

a STŘELÍ SE DO VLASTNÍ NOHY...!

(HÁDANKA - zvětšit foto a najít HRUBKU)



Staré přísloví říká něco o MOHAMEDOVI A HOŘE, a je zbytečné ho tady citovat, ale INKLUZE za miliardy v Čechách není "hora k Mohamedovi", ale přímo hora na toho debila spadla...!!!

Když nešlo naučit náš složitý jazyk ty, kteří i díky po staletí provozovanému incestu to nemají v hlavě v pořádku, tak se musí ZPRZNIT po kritice ze západu náš velmi krásný a jedinečný jazyk, aby ti debilové nevypadali jako debilové, ale abychom se k jejich vrozenému debilismu přiblížili my, když z našich inteligentních dětí musíme v rámci politické korektnosti, která není ničím jiným, než podporováním deviací, bestialit, a hnusu všeho druhu,.... udělat "vyškolené debily", aby byl konečně západ spokojen a přestal nás kritizovat.
I když by mne velmi zajímalo, kolik Indiánů mají dnes zastoupených v kongresu USA, jestli taky nekáží světu vodu a sami chlastají whisky..?!

Jako důkaz dokládám "copy" stránky, kde dnes diskuzi obhajují, a pravděpodobně jsou na ten splácaný škvár patřičně hrdí, protože už to musel napsat někdo, kdo tu inkluzní školu vyšel!

Jazyk národa tvoří jeho inteligenci svou složitostí!

Proto jsme měli po staletí tolik rodáků, kteří dokázali dát světu hodně pozitivního, snad až na jednoho zakomplexovaného zdegenerovaného blba, nějakého Kalergiho, jehož doktrína je také součástí dnešní propagované deviace ve společnosti, která má za úkol zlikvidovat náš národ se vším všudy...!

A můžeme za to poděkovat prozápadním uplaceným pohůnkům, jako je blbka z ČSSD Valachová, která má norské školy, a nedivil bych se, kdyby měla i někde venku bankovní konto s penězi z Norských fondů, protože to svinstvo, kterým poškodila náš národ, by zadarmo neudělal ani debil..!
Vlastizrádce ano..!

No a nyní k důkazům, jestli někdo ZAZNAMENAL "hrubku" kterou přinesla INKLUZE... :-)))


"TY" děti "navštěvovaly", ... vy idioti..!!!!

Kdyby to bylo na iDnes, tak bych se nedivil, protože tak píše Banga a většina jejich redaktorů i bez inkluze,... ale už i tady, pane "chrábě"..!? :-))))

To jsme to dopracovali tím cinkáním!
Chce se mi "blejt",... velebnosti,... a jsem zvědavý, jak dlouho to tam vydrží!

https://www.emimino.cz/clanky/inkluze-ve-skolach-vyvolava-radu-otazek/

Žádné komentáře: